Over ons

Een kwarteeuw geleden werd MAN Trucks Wevelgem / Diesel Bernard bvba opgericht door vader Bernard & zoon Mario Gherardyn. Deze vloeide voort uit de éénmanszaak van stichter Bernard die een garage van vrachtwagens uitbaatte.

Sinds 1995 is de samenwerking met MAN een feit geworden wat uiteindelijk resulteerde in een concessieovereenkomst met MAN Truck & Bus halverwege 1997. Vanaf dan werd ons team ook versterkt met een vertegenwoordiger, wat voor gevolg had dat de verkoop sindsdien in stijgende lijn.

Begin 2001 is zoon Bart ook toegetreden tot de firma. Ondertussen is ons team gegroeid en bestaat uit de 3 zaakvoerders, 2 bedienden, 1 magazijnier en 7 mecaniciens.

Eén van de vele troeven is onze gunstige ligging van het bedrijf. Die situeert zich vlakbij het knooppunt van de E17, de E403 en de A19. Dit betekent dat we heel vlot bereikbaar zijn en dat we ons in alle richtingen makkelijk kunnen verplaatsen.

Een tweede belangrijke troef is ons 24/24u service, wat we hoog in het vaandel dragen. Onze opdracht is dat we altijd & iedereen zo snel mogelijk willen helpen, zodat de vrachtwagen van de klant zo snel mogelijk terug verder kan.

Ook is onze werkplaats uitgerust met de modernste apparatuur & installaties, nodig voor onderhoud & allerhande herstellingen. Ons personeel volgt frequent gespecialiseerde opleidingen die nodig zijn om optimaal te kunnen werken aan onze vrachtwagens.

Naast onze zéér flexibele openingsuren, onze 24/24u service, ons uitbereid magazijn wisselstukken en ons gekwalificeerd personeel kunnen we een uitgebreide service aanbieden in een goed samenwerkend team dat we ter beschikking hebben, waarbij de klant centraal staat.

Daarnaast zijn we nog een erkend installateur van tachografen & snelheidsbegrenzers.